Alig változott a sényői csapat kerete

Akt.:
Imrő László mellett az újak (balról): Hadházi Dávid, Fekete Tamás és Kristófi Sándor
Imrő László mellett az újak (balról): Hadházi Dávid, Fekete Tamás és Kristófi Sándor - © Fotó: Mán László
Sényő – Az NB III.-as újonc focicsapat szombaton már előkészületi meccset játszik.

A munka nem állt meg, aminek meg is van az eredménye. Az új füves pályán locsoló áztatja a kikelt gyep talaját, az új öltöző falai állnak, a régiben már szorgoskodik a vízvezeték-szerelő. A Sényő-Carnifex készül az új szezonra, az NB III.-as rajtra. Csütörtökön találkoztak a csapat tagjai, ekkorra volt kitűzve az első tréning.

Előtte Sándor Tamás, a megyei egyben bajnokságot és amatőr kupát nyert csapat mestere köszönt el a játékosoktól, majd a focisták átvonultak az edzőpályára.

Edzésterv a szabira

Az új edzői párosból Imrő László vezette a foglalkozást, kollégája, a tavaly még játékos Fiumei Viktor pár nap pluszszabadságot kapott. A keretben nincs nagy változás, hárman távoztak, hárman jöttek. Haburcsák Bertalan és Burics András távoznak, Fiumei Viktor pedig játékosból edző lett. Az új fiúk közül Fekete Tamás Nyírbátorból, Hadházi Dávid Sopronból, Kristófi Sándor Kazincbarcikáról érkezett. Úgy néz ki, hogy mindhárman erősítést jelenthetnek a harmadik vonalban az újoncnak.

– Úgy mentek szabira a srácok, hogy egyéni edzéstervet kaptak. Szombaton már edzőmeccset is játszunk Debrecenben a DEAC ellen. A jövő héten napi egy edzés és két felkészülési találkozó szerepel a programban, szerdán a Nyírgyulaj, szombaton a Mándok ellen. Aztán napi két foglalkozásra váltunk, és azt a hetet a Kazincbarcika ellen zárjuk. Azt követően még a Tállya ellen mérkőzünk, és jöhet a rajt.

Remek feltételek

– A feltételeink jók, bízom benne, hogy a tervezett munkát el tudjuk végezni, és megfelelően várjuk a bajnoki rajtot – tájékoztatta lapunkat Imrő László.

A nagy meleg ellenére a remek állapotú edzőpályán jó hangulatban telt az első trénig, pénteken jöhet a folytatás.

ML

Címkék: , ,hirdetés