Állati jó nap az állatkertben

Nyíregyháza – Egy kicsit jobban összebarátkozhattak az állatokkal azok, akik szombaton kilátogattak a Nyíregyházi Állatparkba.  Fókashow:  Kígyósimogatás és lámaetetés:  Neked milyen állatod van?  Látványetetés a Nyíregyházi Állatparkban 2008.10.04.

Lehetőség volt etetésre, kígyósimogatásra és az Állatok Világnapja alkalmából  az ott lakók még műsorszám is kedveskedtek az érdeklődőknek.

A kissé borult idő ellenére többen kilátogattak a Nyíregyházi Állatparkba, ahol kicsik és nagyok egyaránt összebarátkozhattak egy kicsit közelebbről az ott lakó állatokkal. Az Állatok Világnapja alkalmából meg is etethették és simogathatták őket.

A megkérdezett gyerekek, mind nagyon élvezték a szombati sétát az erdőben. Elmondásuk szerint otthon a teknősön és a kutyán kívül tartanak oroszlánt, gepárdot is. De még feltétlenül be szeretnének szerezni néhány szarvast és párducot – persze csak a szülők engedelmével.

A képzeletbeli állatokon túl természetesen minden gyermek tudta, hogy milyen napot ünneplünk, ennek tükrében, kíváncsiságtól vezérelve nézték végig a különböző szórakoztató programokat.

– Kálnai Anita –
hirdetés