Álmában érte a halál a 4-es elkerülőn történt tragédia áldozatait

Akt.:
Álmában érte a halál a 4-es elkerülőn történt tragédia áldozatait
Debrecen, Nyíregyháza – Megrázó részletekre derült fény azzal a balesettel kapcsolatban, amely múlt hét kedden történt Debrecen határában. A felismerhetetlenségig összeroncsolódott autóban öten utaztak, és közülük hárman életüket vesztették. A halálos áldozatok egyike a 23 éves Gina volt, akinek édesanyja megtörten nyilatkozott a tragédia után.

Mint arról korábban beszámoltunk, október 3-án éjjel frontális karambol történt a 4-es elkerülőn, amely során két család élete omlott össze egyetlen pillanat alatt. A balesetben elhunyt a kék Seat fiatal sofőrje, Attila, valamint édesanyja és 23 éves barátnője, Gina is.

A Blikknek sikerült utolérni a lány édesanyját, aki elmondta, egyetlen vigaszát az jelenti, hogy gyermeke valószínűleg semmiféle fájdalmat nem érzett, mielőtt elhunyt:

Álmában érte a halál a kislányomat. A túlélők azt mondták, ő és a nászasszony is aludt az autóban az ütközéskor.”

Hozzátette, nagyon fél a temetéstől, de tudja, erősnek kell lennie, hogy méltón kísérhesse lányát utolsó útjára.

A mi családunkban mindenki hívő keresztény, a nehéz pillanatokban most is mellettünk állt a közösség, több gyülekezet is a segítségünkre sietett.”

Forrás: Facebook, RTL Híradó, Matey István
Debrecen, Nyíregyháza - A Skodát vezető férfi, eddig nem tudni miért, áthajtott a másik sávba, ahol a szemből érkező kocsinak csapódott. Az autót vezető 20 éves fiatalember és 23 éves barátnője a helyszínen meghalt. A sofőr 41 éves édesanyja a mentőben vesztette életét. Az RTL Klub híradójának ripor...

A Seatban utazók mindannyian Nyíregyházán laktak, épp hazafelé tartottak Budapestről, amikor bekövetkezett a tragédia. A balesetben érintett másik autónak csak az eleje tört össze, a Skoda 30 éves, debreceni sofőrje megúszta a karambolt, őt a rendőrség őrizetbe vette kettőnél több ember halálát okozó közúti baleset gondatlan okozásának gyanúja miatt. A bíróság úgy döntött, a férfi szabadlábon védekezhet.

Korábban a Blikknek Gina egyik barátnője is nyilatkozott, aki elmondta, a fiatalok már 6 éve alkottak egy párt, imádták egymást, és nagy terveik voltak.

Hármas halálos baleset a 4-es elkerülőn
Bocskaikert, Debrecen - Már néggyel többen haltak meg az utakon, mint tavaly összesen. Újabb szörnyű tragédia történt a négyes Debrecent elkerülő szakaszán: kedd éjszaka két személyautó karambolozott frontálisan Bocskaikert és Debrecen-Józsa között. A balesetben a Seatban utazó öt főből hárm...

Idén különösen sok baleset történt a megyei utakon, tavaly összesen 25-en lelték halálukat balesetben, a 2017-es adatok máris túlszárnyalják ezt. A sokkoló statisztikát tetőzi, hogy kedden éjjel bő egy órán belül két újabb halálos baleset történt Debrecenben, amelynek áldozatai gyalogosok. Egyiküket a Szoboszlói úton, másikukat Pallag közelében érte a halál.
hirdetés