Álompár 2016: vasárnap lesz a döntő!

Boldogság, szerelem
Boldogság, szerelem
Nyíregyháza – Bemutatjuk azt az öt fiatal párt, akik vasárnap délután az Álompár 2016 címért vetélkednek.

A döntőbe került párok játékos vetélkedőn mérik össze tudásukat, rátermettségüket, és természetesen az is kiderül, mennyire ismerik egymást a házasulandók.

A gimiben kezdődött

Tóth Evelin és Dankó Áron a Zrínyi Ilona Gimnáziumban ismerkedtek meg. Áron egy évvel fiatalabb Evelinnél, aki éppen emiatt nem gondolta volna, hogy bármi is lehet közöttük. A fordulópont 2007 őszén egy gimis bulin jött el, ahol elcsattant az első csók. Ezt Evelin megbánta, a barátnői pedig jól szórakoztak azon, hogy egy fiatalabb sráccal jött össze. Kínosan érezte magát, ezért amikor másnap Áron felhívta, inkább lerázta – ahogy aznap még körülbelül tíz alkalommal. Kitartó próbálkozásait értékelve végül megsajnálta, felvette a telefont, és meglepetésére nagyon jót beszélgettek, majd megbeszéltek egy randevút. Ennek több mint nyolc éve. Azóta elvégezték a gimnáziumot, az egyetemet, mindketten dolgoznak. Körülöttük sok minden megváltozott, de úgy érzik, hogy örökre egymás mellett a helyük, ezért az idén nyáron összeházasodnak.

Buszon szövődött szerelem

Gyurkovics Patrícia és Vaskó László a 4-es buszon figyeltek fel egymásra. Hetekig csak szemeztek és mosolyogtak a másikra, amikor egyik nap Laci megszólította Patríciát. Beszélgettek, és nagyon szimpatikusak voltak egymásnak. Telefonszámot cseréltek, Laci pedig még aznap délután hívta a lányt, és megkérdezte, lenne-e kedve találkozni vele. Sétáltak a parkban, úgy tűnt, mintha ezer éve ismernék egymást. Szerelem volt első látásra. Ennek már négy éve, azóta eljegyezték egymást, július 9-én pedig kimondják a boldogító igent. A történet érdekessége, hogy Patrícia szülei szintén buszon ismerkedtek meg, és már 25 éves házasok.

Bodnár Nikoletta és Kapitány Tibor a munkahelyükön ismerkedtek meg 2012 novemberében, az első perctől szimpatikusak voltak egymásnak.

Imádnak nyaralni, bulizni

A kölcsönös szimpátiából hamar szerelem lett, 2012. december 25-én már egy párt alkottak. Egy fél év múlva összeköltöztek, nem sokkal később pedig bővült a család… egy kiskutyával. Az elmúlt 37 hónapban egy percet sem unatkoztak: imádnak nyaralni és a családdal, barátokkal közös programokat, bulikat szervezni. Tavaly január 1-jén az újévi köszöntő lánykéréssel végződött, a legutóbbi nyaralásuk alatt pedig úgy döntöttek, hogy összekötik az életüket. Tavaly szeptemberben kezdték el a felkészülést az esküvőre. A nagy nap augusztus 27-én lesz, az esküvőt pedig azon a helyszínen tartják, ahol évekkel ezelőtt komolyra fordult a kapcsolatuk.

Egymáshoz csiszolódtak

Pápai Vivien és Soós András kapcsolata 2007 májusában kezdődött. Egy szórakozóhelyen ismerkedtek meg, s akkor még nem sejtették, hogy együtt fogják leélni az életüket – egymás mellett, támaszként, segítségként, boldogságban osztozóként, szerető társként.

Az elmúlt évek során sokat csiszolódtak, megismerték egymást. Sokféle helyzetet állított eléjük az élet: jót, rosszat, boldogat, szomorút. Átlépték az akadályokat, örültek a jónak. Ismerik egymás minden mozdulatát, minden pillantását, szavak nélkül is megértik egymást. Szeretetük egyre erősebb egymás iránt. Ezért is határozták el, hogy összekötik az életüket. Az esküvőjüket szeptember 17-én tartják; a polgári és a templomi szertartás Nyíregyházán lesz, majd a Caballus Lovasmajorban folytatódik a mulatság.

Négy éve együtt

Vári Andrea és Ricz Gábor 2012. március 15-én ismerkedtek meg, és azóta együtt vannak, 2014 májusában pedig össze is költöztek. Több mint három évvel a megismerkedésüket követően, 2015. április 2-án megtörtént a leánykérés, majd még ugyanabban az évben, szeptember 19-én a nyíregyházi Tirpák csárdában egy hajnalig tartó mulatság során megtartották az eljegyzésüket. Az esküvőjüket 2016. szeptember 3-ára tervezik, a lakodalomnak szintén a Tirpák csárda ad majd otthont.

KM
hirdetés