NB I.

2019.08.24. 12:50

Kisvárda Master Good: Még nem jött el a lefekvés ideje

A kisvárdai csapatot nem altatja el a Budapest Honvéd ellen aratott győzelem.

Theodorosz Berioszék a Honvéd ellen jól megoldották a védekezést | Fotó: Budapest Honvéd

A fővárosi piros-feketék után a lila-fehérek ellen is jól teljesítene a Kisvárda Master Good NB I.-es csapata: a szabolcsiak a Honvéd elleni 3–1-es győzelmet követően szombaton 18 órakor az Újpestet fogadják.

Rendszerben játszanak

– Készülünk az Újpest ellen, tudjuk, hogy jó csapat, bár nem úgy sikerült az első három fordulójuk, ahogyan szerették volna – beszélt a négypontos ellenfélről Miriuta László vezetőedző. – Győzelmük, vereségük és döntetlenjük is van már, ettől függetlenül nem mondanám, hogy kétarcú csapat.

– Elment néhány játékosuk, illetve a szerencsén is múlik, mikor, hogy jössz ki egy meccsből. Nebojsa Vignjevics már hat éve irányítja az együttest, amely így hosszú ideje ugyanabban a rendszerben játszik. Nehéz meccsre számítok.

Theodorosz Berioszék a Honvéd ellen jól megoldották a védekezést | Fotó: Budapest Honvéd

A Honvéd elleni mérkőzés jó példa lehetett a játékosoknak arra, hogy a mester milyen játékot akar látni, hiszen a védekezés és a helyzetkihasználás is jó volt.

– Az előző meccsünk jól sikerült, de nem szabad, hogy ez elaltasson minket. Százhúsz százalékot kell nyújtani az Újpest ellen – mondta határozottan Miriuta László.

Érdemes korábban érkezni

A feltehetően nagy létszámban érkező vendégszurkolók miatt a mérkőzés biztosításának parancsnoka az alábbi közleményt adta ki.

– Felhívjuk a mérkőzésre érkezők figyelmét, hogy a Paks elleni meccsel ellentétben a hazai szurkolóknak nem lesz lehetőségük a vendégszektor előtti területen gyalogosan elhaladni sem a mérkőzést megelőző időszakban, sem a lefújást követően. Ismételten és fokozottan felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzésre minden szurkoló induljon el időben, mert a vendégszurkolók bekísérésekor a külső biztosítás parancsnoka akár a gyalogosforgalmat is korlátozhatja indokolt esetben. Ez vonatkozik a mérkőzést megelőző és a befejezése utáni időszakra is – idézi a felhívást a klub hivatalos honlapja.

Labdarúgás: NB I.

Szombat, 18: Kisvárda Master Good–Újpest, Kisvárda, v.: Erdős (Szalai, Horváth). Kisvárda: Felipe – Melnik, Beriosz, Ene, Protics – Karaszjuk, Lucas – Hugo Seco, Cukalasz, Kovácsréti – Grozav.

További mérkőzések: Honvéd–DVSC 18., Paks–Mol Fehérvár FC 18., DVTK–Mezőkövesd 18., Kaposvár–ZTE 18., Puskás Akadémia–FTC Vasárnap, 18.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában