Alternatív, hangos fellépők

A Kiscsillag is fellép
A Kiscsillag is fellép
Szatmárnémeti – A PMN alternatív fellépői a Kiscsillag, a Ladánybene 27 és az Intim Torna Illegál.

A nyaralások után kipihenten, frissen, üdén — már amennyire lehet, ha pár fesztivál is becsúszott … — a Partiumi Magyar Napok alternatívan hangos fellépői lazaságot, lázadást és örömzenét visznek a Széchenyi utcai színpadra.

Ki ne ismerné a Kossuth-díjas Lovasi Andrást, akinek személye összeforrt a Kispál és a Borz együttessel, Magyarország ikonikus rockbandájával? A csapat zenei munkássága a magyar fiatalok számára a mai napig meghatározó jelentőségű. Lovasi és zenésztársai, újragondolva és felfrissítve a magyar alternatív rock irányzatot, 2005-ben megalapították a Kiscsillag formációt, akik augusztus 20-én, szombaton 22 órakor a Széchenyi utcai színpadon lépnek fel.

Arról, hogy kell egy ház az óceán partján, és hogy a raszta szív örökké dobog, a Ladánybene 27-től senki sem tud többet – ők augusztus 21-én, vasárnap ugyancsak a Széchenyi utcai színpadon mutatják meg, milyen a jó reggae és a pozitív kisugárzás.

A szervezők az eseménysorozat zárónapján, augusztus 28-án is kedveznek az alternatív vonal habzsolóinak, hiszen az igazi hipnotizőr királyok, az Intim Torna Illegál koncertezik a Kossuth-kerti nagyszínpadon — és zengeni fog a Vágjál lyukat a kádba!

KM
hirdetés