Két Vivi egy csárdában

2020.07.27. 15:18

Hatalmas balhéval ünnepelte a házassági évfordulóját Luxus Vivi

A gyönyörű nyíregyházi sztár és a válófélben lévő férje új kapcsolata is beszállt a perpatvarba – számolt be a Bors.

Tíz hónapja, hogy Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc, azaz Fecsó házassága zátonyra futott, ám azóta sem sikerült elválniuk. Hivatalosan még ma is házasok, amiről Fecsó nem feledkezett el: figyelmes férjként boldog második házassági évfordulót kívánt közösségi oldalán a csak terrorista nyuszikaként emlegetett nejének, akiről egy képet is posztolt. A poénnak szánt bejegyzésből azonban hatalmas balhé kerekedett.

– Csupán viccnek szántam, de nem értik a humoromat... Megkértek, hogy vegyem le a posztot, mert ezzel túlfeszítem a húrt – mesélte Fecsó, akinek poénján nemcsak exe, hanem Vivi nevű barátnője is felhúzta magát. – Egyik oldalon sem sült el a jól a dolog, pedig nem volt benne rossz szándék.

De egyébként valóban házasok vagyunk még Vivivel, a járvány miatt ugyanis eltolódott az időpont, és csak novemberben lesz a válóperünk

– folytatta a luxusférj, aki végül engedett a két Vivi követelésének.

– Szeretem Vivit, de nem úgy... Hanem mint a nőt, aki szült nekem egy gyönyörű, mosolygós kisfiút. Mint a gyermekem édesanyját – vallotta be az építész, aki megfogadta, a továbbiakban nem poénkodik nyilvánosan, főleg nem híresen hirtelen haragú exével, Vasvári Vivivel, mert csak baja származik belőle.

Forrás: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában