Ami még viccnek is rossz lenne

Sánta János három gólt rámolt be az ellenfélnek, főszerepet játszott a gyulaji sikerben
Sánta János három gólt rámolt be az ellenfélnek, főszerepet játszott a gyulaji sikerben - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírgyulaj – A Nyírgyulaj hatodik győzelmét aratta, és már szinte biztos a bennmaradás.

A Nyírgyulaj élvonalbeli futsalcsapata gyorsan bizonyította, hogy apró malőr volt csupán a legutóbbi félrelépés a Bőny ellen. Az alsóházi rájátszás hetedik fordulójában – a változatosság kedvéért – ismét a kisalföldiekkel találkoztak a nyírségiek, akik alaposan visszavágtak az egy héttel ezelőtt, idegenben elszenvedett vereségért. A hazaiak soraiban különösen Sánta János tüsténkedett, három gólt is berámolt a vendégeknek, így bár az első félidő még izgalmakat sejtetett, a szünet után már nem volt mese: megszórták a látogatót.

A Lovas-legénység hatodik győzelmét aratta, ekképpen utcahosszal vezeti a tabellát: speciel kilenc pont az előnye a még biztos bennmaradást érő pozícióban tanyázó Bőnnyel szemben. Innen már tényleg csak fatális katasztrófa esetén bukhat el, vagyis eshet ki a Gyulaj, de ez már viccnek is rossz lenne. Elvégre a hátralévő öt körben képtelenségnek tűnik leadni ekkora fórt, pláne, hogy még kétszer mérkőzik a sereghajtó Göcsej Zalaegerszeggel, amely eddig valamennyi meccsét elbukta.

– KM-KT –


Futsal
NB I., alsóházi rájátszás, 7. forduló

Nyírgyulaj KSE–Bőny 6–1 (2–1)

Nyírbátor, 200 néző, v.: Deme R., Katona B.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Angyalos A., Lovas N., Nagy I., Sánta J. Csere: Végső Zs., Opre R. (kapusok), Orosz D., Szabó Á., Tóth B., Fekete G., Gömze A., Faragó L. Játékos-edző: Lovas Norbert.

Gól: Sánta J. 3, Angyalos A., Gömze A., Nagy I., illetve Bogyó G.

További eredmény: Ferencváros–Göcsej-Zalaegerszeg 5–4
Az állás: 1. Nyírgyulaj 23 pont, 2. Bőny 14, 3. FTC 12, 4. Göcsej-Zalaegerszeg 3.

Címkék: , ,hirdetés