“Amíg a belföld szépségeit nem nézzük meg, addig fölösleges máshol kutakodni”

Esztergomi látkép.
Esztergomi látkép. - © Fotó: vebertravel.hu
Debrecen – Arról kérdeztük a debrecenieket, hogy külföldön vagy belföldön érdemesebb-e nyaralni?

– Amíg a belföld szépségeit nem nézzük meg, addig fölösleges máshol kutakodni. Jó, ha először a saját országának kincseit veszi szemügyre az ember – válaszolta Karacsi Sándor.

karacsi-sindor-1

Karacsi Sándor

– A párommal Angliában élünk, s most hazajöttünk nyaralni. Ha még mindig itt laknánk, mindenképp belföldi úti célt választanánk – fogalmazott Marozsán Krisztián.

marozsin-krisztiin-1

Marozsán Krisztián

Gráma Vivien úgy gondolja, Magyarországon nagyon szép helyek vannak, viszont szerinte egyaránt fontos az, hogy külföldre is ellátogassanak. Ő soha nem volt még tengerparton, és az az álma, hogy eljusson ilyen helyre.

grima-vivien-1

Gráma Vivien

– Személy szerint én a külföldi nyaralást választom, mert nagyon tengermániás vagyok. Itt a Balaton, viszont túlzsúfolt, és annyira nem vonz – mondta Reichenbach Rita.

reichenbach-rita-1

Reichenbach Rita

– A hazai üdülőhelyek most nagyon jól ki vannak építve, ezért érdemes szétnézni az országban. A belföldi és a külföldi nyaralás között nincs már olyan sok eltérés pénzügyileg sem – felelte Szakál Péter.

szakil-peter-1

Szakál Péter

Barra Ákos egyetért abban, hogy nincsenek már olyan nagy különbségek a kétfajta üdüléstípus árai között. Ő most az országhatárokon belül pihen, mert erre van lehetősége.

barra_akos-1

Barra Ákos

Fotók: Derencsényi István
hirdetés