“Amikor én vezetni tanultam, egy ilyen parkolásért bukás járt volna”

Akt.:
“Amikor én vezetni tanultam, egy ilyen parkolásért bukás járt volna”
Nyíregyháza – A Levadászva Facebook csoport újabb olvasói fotókat posztolt a kakin parkoló nyíregyházi autókról. Jár a sofőröknek a fekete pont.

Az olvasó azt írta az alábbi képhez: Ez jó! Arra azért kíváncsi lettem volna, hogy a Peugeotból hogyan szálltak ki, vagy be!

parkos4

Egy másik olvasó erre képet posztolt, és azt írta hozzá: Ez smafu! Az amit velem csináltak az már igen!

parkos5

És aztán jöttek és jöttek az újabb fotók:

parkos1

parkos2

parkos3

Természetesen mindenhol büntetik az ilyen parkolást, de nem lehet minden parkolóba rendőröket állítani – írta hozzájuk egy olvasó, egy másik kommentelő pedig azt írta, ha így parkolt volna, amikor még vezetni tanult, egyből megbuktatta volna az oktató.

Forrás: Levadászva


Nyíregyháza - A Levadászva facebook csoport újabb fotókkal gazdagította így is igen színes fénykép gyűjteményét a legpofátlanabb nyíregyházi parkolásokról. "Nagy autóval nehéz parkolni..." - írja egy kommentelő az alábbi képnél - persze nem feltétlenül az autó mérete állhat egyedül a pofátlan par...

Nyíregyháza - Jaj, az az átkozott parkolás... A Levadászva Facebook csoport soha nem fog kifogyni az olvasói fotókból, melyek a rosszul parkoló nyíregyházi autókról készültek - legalábbis addig, amíg fel nem fedezik a tudósok végre a teleportálást, és feleslegessé nem válnak a gépjárművek. Persze né...
hirdetés