Helyi közélet

2015.07.07. 09:44

Megkérdeztük: Te mivel hűsíted magad a nagy hőségben?

Nyíregyháza - <span class="namen">Fodor Vanda</span> jobban szereti a csapból folyó vizet, mint a palackozottat, ám lakhelyének vízminőségével nem éppen elégedett. – Otthon, Nagyszálláson nem túl jóízű a víz, a színe is érdekes, és finomnak sem nevezném – válaszolta a fiatal lány. 

Nyíregyháza - Fodor Vanda jobban szereti a csapból folyó vizet, mint a palackozottat, ám lakhelyének vízminőségével nem éppen elégedett. – Otthon, Nagyszálláson nem túl jóízű a víz, a színe is érdekes, és finomnak sem nevezném – válaszolta a fiatal lány. 

Salga Zsolt – hiába a nyári szünet – nem tétlenkedik, diákmunkás, asztalosként dolgozik. – Szó mi szó, gyakran megszomjazom, ebben az időben a kelleténél is többször. Ilyenkor egy pohár jó hideg ásványvízzel oltom a szomjamat – fogalmazott a fiatalember.

Kiss Miklós Tamás nem titkolja, egyszer-egyszer megbont egy energiaitalt, de legszívesebben ő is ásványvizet iszik ebben a tikkasztó hőségben. – Hétfőre szabadnapot vettem ki ügyintézés miatt, szerencsésebb lett volna a légkondicionált irodában dolgozni.

Barátja, Ambrus Ádám éppen egy kétliteres palackozott ásványvizet szorongatott, amikor megszólítottuk. – Nagyon megszomjaztam, ami nem csoda.

Cifra Richárd szigorúan betartja a „játékszabályokat”. – Minden nap megiszom három liter folyadékot, főként szénsavmentes ásványvíz formájában.

László Eszter a hideg limonádéra esküszik. – Szívesen ülök be a barátnőkkel egy hűsítő limonádéra, közben meg jókat beszélgetünk a lányokkal.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában