környezetvédelem

2020.07.20. 10:03

Nem mindennapi dologra készül Gisele Bündchen 40. születésnapja alkalmából

A brazil modell a kerek évfordulón inkább ajándékozni szeretne.

Gisele Bündchen autographs the book Learning in the Culture Bookstore of Bourbon Shopping Country in Porto Alegre this Sunday, 11. (PHOTO: NAIAN MENEGHETTI/BRAZIL PHOTO PRESS)

Forrás: NAIAN MENEGHETTI / BRAZIL PHOTO PRESS / AFP

Fotó: Brazil Photo Press via AFP

Gisele Bündchen születésnapján nem vár ajándékot, inkább ő szeretni adni, ezúttal valamit a Földünknek – írja a hirado.hu.

A brazil topmodell úgy döntött, hogy 40. születésnapját azzal ünnepli meg, hogy 40 ezer fát ültet el az amazonasi esőerdőben.

„Úgy érzem, hogy az életem egy teljes új fejezete kezdődik, amit egy igazán jelentőségteljes módon szerettem volna megünnepelni, így eldöntöttem, hogy ültetek 40 ezer fát. Úgy érzem, ez a legjobb módja annak, hogy visszaadjunk valamit az anyaföldnek” – idézi a Just Jared a modellt.

Mivel a karantén miatt Gisele és családja nem tud a helyszínre utazni, továbbfejlesztésre szorult az eredeti ötlet. Gisele barátai mindannyian cserjékre költötték azt a pénzt, amit ajándékra szántak volna, melyből kisebb mozgalom alakult, amely kezdeményezéshez a www.vivaavida.gift oldalán bárki csatlakozhat.

Borítókép: Gisele Bündchen 2018-ban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!