Helyi közélet

2013.05.27. 09:02

A Magyar Hősök Emlékünnepe Gávavencsellőn

Gávavencsellő - „A hazaszeretet ott kezdődik, amikor egymást szeretik azok, akik egy hazában élnek” - Hullár Erzsébet tudósítása.

Gávavencsellő - „A hazaszeretet ott kezdődik, amikor egymást szeretik azok, akik egy hazában élnek” - Hullár Erzsébet tudósítása.Wass Albert szavaival köszöntötték az elmúlt hétvégén, szombaton mindazokat, akik a gávavencsellői Hősök terén található Emlékműnél részt vettek a Magyar Hősök Emléknapja alkalmából rendezett ünnepségen. A rendezvény részeként a Gávai Református Egyház templomában Emlékező Istentiszteletet tartottak, ahol Veres Péter református lelkész végzett szolgálatot.

Az Istentiszteletet követően a Hősök terén Snekszer Károly, vencsellői származású, nyugalmazott egri pedagógus mondott ünnepi beszédet, amit a Gávavencsellői Ifjúsági Kör műsora követett. Az esemény végén a Hősök terei és a Kápolna utcai emlékműveknél is elhelyezték az emlékezés virágait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában