Debrecen hírei

2013.02.22. 17:16

Kilenc érem a VIII. Zemplén Kupáról

Sátoraljaújhelyen rendezték meg a VIII. Zemplén Kupa - Nemzetközi Kyokushin Karate versenyt, ahol Horvátország, Szerbia és Magyarország harcosai mérettettek meg.

Sátoraljaújhelyen rendezték meg a VIII. Zemplén Kupa - Nemzetközi Kyokushin Karate versenyt, ahol Horvátország, Szerbia és Magyarország harcosai mérettettek meg. A 276 versenyzőt felvonultató versenyen a Shogun Team 12 karatékával képviseltette magát, akik kilenc érmet gyűjtöttek be: Dávid Csaba, Szilágyi Áron és Nagy Dávid aranyérmet szerzett, Szűcs Péter (két kategóriában is), Kostyál Viktor, illetve Nagy Miklós második helyezést ért el, míg Kovács Imre, valamint Bokor Róbert a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

A Shogun Team február 23-án, szombaton szemináriumot tart 130 fő részvételével, és a szövetség vezetőjével, Shihan Karmazin György 5. danos mesterrel Debrecenben, a Tóth Árpád Gimnáziumban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!