Anyukája előtt fogdosták meg a Barátok Közt sztárját

Akt.:
Anyukája előtt fogdosták meg a Barátok Közt sztárját
© Forrás: borsonline.hu
Budapest – Ez igencsak kínos: Józan László, a Barátok Közt Tóbiása a Vígszínház művészbejáróján kísérte ki épp édesanyját és keresztanyját, akik Kárpátaljáról utaztak csak azért a fővárosba, hogy megnézzék Lászlót egy darabban, amikor egy rajongó hölgy szexuálisan zaklatni kezdte a színészt.

– Több rajongó is várt engem és a színésztársaimat. Ez a hölgy először azt mondta, haza akar kísérni, természetesen közöltem vele, hogy arról szó sem lehet. Már azt sem értettem, hogyan képzeli, de ami ezután következett, azt meg végképp nem. A 35-40 év körüli hölgy ugyanis kérdezés nélkül rámarkolt elöl a nadrágomra. Az első érintést nem tudtam kivédeni, de aztán még többször is megpróbálta, akkor már ellenálltam. Fogalmam sincs, mi járt a fejében, talán az, hogy neki ez jár? Amikor kérdőre vontam, nem adott értelmezhető választ, viszont aztán több utcán keresztül követett minket. Hazáig végül nem jött el, annak nagyon nem örültem volna – mondta Józan László a Borsnak, miután az RTL Klub Reggeli című műsorában beszélt a nem mindennapi esetről.

– Anyukám kétségbeesett, de hamar megnyugtattam, hogy nem ez az általános, a rajongók 99 százaléka kedves – mondta a színész.

Forrás: borsonline.hu


Photoshop baki miatt cikizik Kiss Ramónát – De tényleg photoshop baki lenne? Erről vitázik most a net

A Playboy Man of the Year “múzsa” kategóriájában jelölték Kiss Ramónát. Ennek örömére megosztott magáról egy szexi fotót Ramóna, de azóta is hatalmas photoshop bakija miatt cikizik a kommentelők. De tényleg photoshop bakiról van szó?
hirdetés