Apa és fia együtt lopott Érpatakon

Apa és fia együtt lopott Érpatakon
© Fotó: police.hu
Érpatak – Egy 81 éves érpataki asszony házának pincéjét törték fel 2015. november 28-án reggelre, és két mázsa burgonyát, befőtteket, a ház mellett álló kamrából pedig rizst és cukrot tulajdonítottak el.

A helyszíni szemle során derült ki, hogy feltehetően ugyanazok az elkövetők a szomszédos ingatlanról tíz tyúkot és egy kakast is elvittek. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrsének nyomozása rövidesen két helybeli férfira terelte a gyanút. A rendelkezésre álló adatok szerint a 49 éves P. Lajos 20 éves fiával közösen követte el a bűncselekményeket. Az egyik tyúkot a közelben eladták, miközben ellopták a vásárló mobiltelefonját. A két férfi aznap a helyi vegyesboltba is többször betért, és míg egyikük vásárolt, a másik több üveg pálinkát, illetve vodkát tulajdonított el.

A feltételezett tetteseket, akik a rendelkezésre álló adatok szerint az elmúlt hetekben több vagyon elleni bűncselekményt követtek el, az újfehértói rendőrök még november 28-án őrizetbe vették. Az apa és fia egyelőre nem volt kihallgatható állapotban, mert elfogásukig a boltból lopott italok jó részét elfogyasztották.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: , ,hirdetés