“Apa is így csinált, amikor fölém hajolt” – Durva vádak: a saját négyéves kisfiát zaklatta a nyíregyházi apa?

Akt.:
“Apa is így csinált, amikor fölém hajolt” – Durva vádak: a saját négyéves kisfiát zaklatta a nyíregyházi apa?
© Fotók: ripost.hu
Nyíregyháza – Megrázó ügy került a Debreceni Járásbíróság elé szerdán: a vád szerint az elvált nyíregyházi apa a szülői felügyelete alatt szexuálisan bántalmazta a négy éves kisfiát.

Az ügyben a Ripostnak nyilatkozott a megtört édesanya, de az apa is megszólalt, aki minden vádat tagad.

Az anya szerint egy pofonnal kezdődött minden.

– Négy évig udvarolt nekem, és én boldogan mentem hozzá. Családot terveztünk, és hamar össze is jött. Két hónapos terhes lehettem, amikor egyszer hazajött, és látva, hogy a Bibliát olvasom, megütött – mondta a Ripostnak az anya. – Soha többet nem engedte, hogy gyakoroljam a vallásomat. Egyre durvább lett, volt, hogy eltörte a csontomat. Nagyon féltem, ezért nem beszéltem róla senkinek. De aztán egyszer csak leállt az erőszakkal, mert szeretett volna még egy gyermeket. Hirtelen megváltozott, én meg, mivel szerelmes voltam belé, elhittem, hogy most már boldogok lehetünk. Ismét teherbe estem, és újra a pokolban találtam magam. Mindannyiunkat bántott, így összepakoltam és egy bőrönddel elhagytuk.

A Ripost azt is megírta, hogy miután beindult a válóper, az apa kardoskodott a gyerekek láthatási jogáért. Az anya szerint a nagyobbik fiú nem akart menni hozzá, de a négy éves kisfiát engedte. Nem sokkal később felmerült a gyanú, hogy az apa szexuálisan molesztálta a kisfiút…

A Ripost szerint az anyuka épp vezetett, amikor a kisfiú egyszer csak furcsa hangokat kezdett kiadni.

“Apa is így csinált, amikor fölém hajolt”, mondta az anya állítása szerint a gyerek: „le kellett térdelnem elé, majd a számba tette a micsodáját.”

– A fájdalom, amit éreztem édesanyaként, felfoghatatlan. Pszichológushoz kellett vinni, akinek egy macin elmutogatta, hogy análisan is közeledett felé az apja… Hosszú napokat sírtam át, tudtam, ha eljövök az első pofon után, akkor ez nem történik meg – mondta az anyuka.

“Ez egy szappanopera!” – Az apa mindent tagad

– Nem követtem el! Évek óta azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakoltam a saját gyerekemet, ami egyszerűen hihetetlen… Hónapok óta nem találkozhattam velük, pedig imádom őket – mondta a vádlott az utolsó szó jogán. A Ripostnak pedig azt nyilatkozta: – Ez egy szappanopera! A volt feleségem csak a vagyonunkat szeretné, semmi mást.

A Debreceni Törvényszék ismételt bírósági ülést rendelt el, újra meg fogják hallgatni a volt házaspárt.

Forrás: ripost.hu
hirdetés