Apagyi csapatok: háromból két döntetlen

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: Az NB I-es csapat miskolci, az NB II-es debreceni ellen szerzett pontot, miközben az NB III-as megyei rangadókon szoros vendégsikerek születtek.

NB I, férfi

Apagy SE–Diósgyőri VTK II 9–9

Három apagyi játékos, Jeszenszki Dániel, Poór Tibor és Fodor István egymást múlta felül, így sikerült pontot szerezni az esélyesebb miskolciak ellen, a győzelemhez hiányzott egy pici plusz. Győztek: Jeszenszki 4, Poór T., Fodor I. 2-2, a Jeszenszki, Hodász páros 1.

Nyírbátori ASE–ASE Szécsény II 7–11

A bátoriak számára a három, nyert állásból elvesztett ötszettes mérkőzés döntően befolyásolta a meccs végkimenetelét. Gy.: Molnár D. 3, Terék N. 2, Vígh T. és a Molnár D., Terék N. páros 1-1.
NB II, férfi

Debreceni AK–Apagy SE II 9–9

A második helyezett otthonában bravúros eredményt értek el az apagyiak, ehhez kellett Szűcs Attila hibátlan teljesítménye. Gy.: Szűcs A. 4, Pacuk P. 2, Kiss Z., a Pacuk P., Szabó S. és a Szűcs A., Kiss Z. páros 1-1.

VSE Dunakeszi–Trió-Maxi-ATC Nyíregyháza 16–2

A jól játszó bajnokesélyes ellen nem úgy alakultak az egyéni teljesítmények a nyíregyháziak részéről, ahogy ők remélték. A végeredmény azért csalóka, mert az egyes meccseken belül nagy küzdelem alakult ki. Gy.: Joó Z. és a Fodor G., Király Cs. páros 1-1.
NB III

Apagy SE III–Záhonyi VSC-Fresh24Dental 8–10

Hazai oldalon, Misák Károly jóvoltából született meg a meccs egyetlen hibátlan egyéni teljesítménye, de a két pontot az egységesebb záhonyiak vihették haza. Gy.: Misák 4, Bodrogi F. 2, Benga és a Benga, Németh F. páros 1-1, illetve Nagy A., Petró L. 3-3, Csépke 2, Sütő L. és a Nagy A., Csépke páros 1-1.

Vitka SE Vásárosnamény–Mátészalkai MTK 7–11

A hazaiak részéről Orosz Ferenc kiváló teljesítménye sem volt elég ahhoz, hogy pontot szerezzenek az egységesebb mátészalkaiak ellen. Gy.: Orosz F. 4, Bányász Zs., Pacuk S., Lakatos Sz. 1-1, illetve Kardos Z., Hegedűs T. 3-3, Damasiewicz N. 2, Lukács B., a Hegedűs Z., Damasiewicz N. és a Lukács B., Kardos Z. páros 1-1.

Fehérgyarmati VSE–Teva Debrecen SE III 16–2

Kijött a lépés a fehérgyarmati csapatnak, és fölényes győzelmet aratott. Gy.: Bartha M., Szilágyi Z. 4-4, Balogh A., Bánik 3-3, a Bartha M., Szilágyi Z. és a Balogh A., Bánik páros 1-1.

Várdai ASE–Hajdúnánás 11–7

Pokol Péter és Márföldi István vezérletével, küzdelmes mérkőzésen győzte le esélyesebb ellenfelét a Kisvárda. Gy.: Pokol P. 4, Márföldi 3, Varga P. 2, Újvári és az Újvári, Pokol P. páros 1-1.
hirdetés