Apagyi sikerrel zárult a tiszalöki emléktorna

A tiszalöki csapat méltóképpen képviselte a hazai színeket az emléktornán
A tiszalöki csapat méltóképpen képviselte a hazai színeket az emléktornán - © Fotó: tudósítónktól
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Három megyéből érkeztek U12-es csapatok a Balogh Tibor-emléktornára, amelynek Tiszalök volt a házigazdája.

A házigazdák az első mérkőzésen a Tiszavasvári SK csapatával játszottak és 1-0-ra diadalmaskodtak, majd a második összecsapáson igazságos döntetlen született a Napkorral szemben. Az utolsó csoportmeccsen a Rakamazt 2–0-ra verték a hazaiak. A csoportból a tiszalökiek mellett a Napkor jutott a legjobb nyolc közé. A másik ágon a Nyíregyháza Spartacus U11-es csapata szerezte meg az első helyet a Tarpa előtt, legjobb harmadikként az Apagy lépett még tovább. Az A csoportban a Nyírbátor, Hajdúnánás, Tiszavasvári verekedte tovább magát. A négy közé jutásért a tiszalökiek 3–1-es vereséget szenvedtek a Szparitól. A Spartacus végül harmadikként zárt, miután a bronzmeccsen 2-1-re legyőzte a Tiszavasvárit, míg a döntőben az Apagy 1-0-ra legyűrte a Tarpát.

Különdíjasok

Legjobb játékos: Banu Barnabás (Apagy SE). Gólkirály: Oder Kolen (Nyíregyháza Spartacus, 8 góllal). Legjobb kapus: Bencs Sándor (Tarpa). Legjobb tiszalöki játékos: Kóti Dániel.

KM
hirdetés