Apagyi száz százalék és bátori bentmaradás

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: Az utolsó fordulót rendezték a hétvégén.

NB II, férfi

Nyírbátori ASE–Nyírmadai ISE 13–5

Az NB II-es tagság megőrzéséért folytatott küzdelemben a bátori csapat erősebb játékosállománya révén tudta biztosítani a győzelmet és a bentmaradást. Győztek: Szőllősi T., Szeles B. 3-3, Kiss Zs. 2/2, Szarka Gy. 2, Majoros M. 2/1, a Szarka Gy., Szeles B. és a Kiss Zs., Szőllősi T. páros 1-1, illetve Paszternák, Pacuk P. 2-2, Szabó S. 1.

Ózd VSE–Apagy SE 4–14

Ezzel eldőlt, hogy az apagyi csapat százszázalékos teljesítménnyel szerezte meg a bajnoki címet, és visszatérhet az NB I-be. Gy.: Nagy B. 4, Hodász, Fodor I. 3-3, Poór T. 2, a Hodász, Nagy B. és a Fodor I., Poór T. páros 1-1.

Békési TE II–Vásárosnaményi SZSE 4–14

Egységes csapatteljesítményt nyújtva, magabiztos győzelemmel zárta a bajnokságot a naményi csapat. Gy.: Tuckanjuk, Sztoj, Szilágyi Z., Mágocsi 3-3, a Sztoj, Szilágyi Z. és a Tuckanjuk, Mágocsi páros 1-1.

NB III

Fehérgyarmati VSE–Apagy SE II 8–10

Kiélezett megyei rangadóval zárták a bajnokságot a felek, a szerencsésebb vendégcsapat sikerével. Gy.: Balogh M. 4, Garda I., Balogh A., a Garda I., Orosz A., a Bartha M., Balogh A. páros 1-1, illetve Benga, Papp S. 3-3, Kiss Z., Vakály J. 2-2.

Várda ASE–Miskolci EAFC 18–0

Játék nélkül, a vendégcsapat nem jelent meg a mérkőzés helyszínén.

Ózd VSE II–Útfestők-Apagy SE III 3–15

A második hely megtartásához pontot kellett szerezniük az Útfestőknek, a magabiztos győzelemmel ez a csapat eddigi legjobb eredményével zárta a bajnokságot. Gy.: Fodor G., Szűcs A., Németh F. 4-4, Budai P. 2, a Fodor G., Szűcs A. páros 1.
hirdetés