Április 10–ig lehet jelentkezni a XIV. Kisvárdai Kifutóra

Kisvárda – Az amatőr énekes szólisták versenyére várjak mindazok jelentkezését a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza, akik kedvet és tehetséget éreznek magukban a színpadi énekléshez.

A beérkezett jelentkezések rendszerezését követően előzetes válogatót tartanak szakmai zsűri közreműködésével a Művészetek Házában, április 13.-án (péntek) 17 órától.

A jelentkezés feltételei: jelentkezhetnek azok az amatőr énekesek, akik betöltötték 14. életévüket. A zenei alapról a fellépőknek kell gondoskodni (CD).

A jelentkezéseket kizárólag csak írásban fogadják el 2012. április 10-ig, postai úton, vagy faxon, esetleg e-mailen. A nevezéshez jelentkezési lapot kell kitölteni, melyet a 45/500-451-es telefonszámon, kisvarda.szinhaz@gmail.com e-mail címen igényelhetnek, illetve a www.kisvarda.szinhaz.hu címen letölthetnek, továbbá személyesen is átvehető a Művészetek Házában.

A jelentkezési lapon két műsorszámot kell feltüntetni. A nevezési díj 2.000.- Ft, melyet postai utalványon, vagy személyesen kell befizetni a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza címére (4600 Kisvárda, Flórián tér 20.), “Kifutó” jeligével.

Jó felkészülést kívánnak a rendezők abban bízva, hogy az idei XIV. Kisvárdai Kifutónak is lesz kiemelkedően tehetséges énekese, mint az előzőekben is volt, Muri Enikő, 2011 legjobb énekesnője, valamint Szirota Jennifer, a jelenlegi 2012–es Csillag születik nagy esélyese.

Vincze Péter
hirdetés