Helyi közélet

2014.05.26. 11:15

Körözött motorok a záhonyi határon

Záhony - Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a mikrobusz rakterében lévő motorokat az olasz hatóságok körözik - adta hírül a police.hu.

Záhony - Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a mikrobusz rakterében lévő motorokat az olasz hatóságok körözik - adta hírül a police.hu. A záhonyi közúti határátkelőhelyen 2014. május 25-én kilépésre jelentkezett Ukrajnába egy mikrobusszal közlekedő 43 éves külföldi férfi. A határrendészek az ellenőrzés alatt a kisteherautó rakterében szétszerelt állapotban hat motorkerékpárt találtak, melyekről kiderült, hogy azokat az olasz hatóságok a Schengeni Információs Rendszerben (SIS) körözik.

A rendőrök a gépkocsit és a körözött motorkerékpárokat lefoglalták, a gépjármű sofőrjét a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a további eljárást az Országos Rendőr-főkapitányság Schengeni Kapcsolattartási Központ segítségével folytatják le - olvasható a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában