Arculati ötletpályázat frissítheti a vasúti céget

Arculati ötletpályázat frissítheti a vasúti céget
© Illusztráció: KM-archív
Nyíregyháza – Ötletpályázat útján frissítené a megújuló állomások belső tereinek arculatát a MÁV-Start.

A személyszállító vasúttársaság szeptember 7-éig várja a kreatív pályázók egyedi, dinamikus és fiatalos ötleteit a vasútállomási utasterek korszerűsítésére.

„Tervezz, rajzolj, alkoss újat! Tervezd meg a MÁV-START Utascentrum ügyféltereinek arculatát” – szólítja meg a vállalkozó kedvűeket a vállalat honlapja. Aki tehát kibontakoztatná kreativitását, most részt vehet a MÁV-START új belsőépítészeti arculati koncepciójának kialakításában. Az ötletpályázat célja, hogy a nyertes pályamű alapján országszerte egységesen szépülhessenek meg az egyre több vasútállomáson létrejövő MÁV-START Utascentrumok.

A vasúttársaságnak fontos, hogy ezek az ügyfélterek úgy töltsék be funkciójukat, hogy egyúttal a kialakításuk is újszerű, esztétikus legyen. A MÁV-START úgy szeretne az utóbbi években modernizált, a jelenleg fejlesztés alatt álló vasúti vonalszakaszok állo­másépületeiben ügyfélközpontú szolgáltatást nyújtani, hogy azok épített környezetét is kényelmesnek, színvonalasnak találják mind az utasok, mind az ott dolgozó munkatársak. Ehhez egy arculati kézikönyv összeállítását tervezi, a legjobbnak ítélt pályázó munkája, tervei alapján.

KM
hirdetés