Árokba csapódott egy autó Ököritófülpösnél, egy férfi életét vesztette

Akt.:
Árokba csapódott egy autó Ököritófülpösnél, egy férfi életét vesztette
Mátészalka, Ököritófülpös – Letért a 49-s útról, majd az árokba csapódva állt meg egy személyautó Ököritófülpösnél, a Porcsalma felé vezető szakaszon. Egy 35 éves budapesti férfi vesztette életét a balesetben.

Eddig tisztázatlan körülmények között sodródott le az útról, majd árokba hajtott egy személygépkocsi november 19-én 0 óra 15 perc körül a 49-es számú főúton, Ököritófülpös, Lehel utcán. A baleset következtében a gépjármű sofőrje, egy 35 éves budapesti férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette.

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 4 órakor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad. A baleset körülményeit szakértők bevonása mellett vizsgálják.

A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott látási-, és útviszonyoknak megfelelően, fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek! Soha ne üljenek fáradtan a volán mögé, ne kockáztassák se a saját, sem pedig mások életét vagy testi épségét! Amennyiben hosszabb útra indulnak, rendszeresen tartsanak pihenőt! Már néhány perces pihenő is életeket menthet!

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés