Az elmúlt 24 órában történt

2020.02.21. 08:06

Felcsaptak a lángok Kemecsén

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Kemecsei tűz

Forrás: A Levadászva olvasói fotója

Megdőlt és veszélyeztette a dolgozókat egy közintézmény udvarán lévő fa Mérken, a Béke utcában csütörtökön. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók vonultak a káresethez, dugólétra és motoros láncfűrész segítségével avatkoztak be.

Kemecsén, a Ságvári Endre utcában fél hektáron, Nyírteleken a Belegrád tanyán ezer négyzetméteren, Nagykállóban három hektáron égett foltokban a száraz fű és nádas. A tűzesetekhez a nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltók vonultak, kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel fékezték meg a lángokat.

Kemecsei tűz
Fotó: A Levadászva olvasói fotója

Szalagkorlátnak hajtott egy nyergesvontató Mátészalkán, a József Atilla és Széchenyi út kereszteződésében tegnap. A jármű fennakadt a korlátra és akadályozta a forgalmat. A mátészalkai hivatásos tűzoltók roncsvágó segítségével a szalagkorlátot elvágták és megszüntették az akadályt. Személyi sérülés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában