Árokba csúszott és az oldalára borult egy autó Nyíregyháza közelében – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. január 5-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Árokba csúszott és az oldalára borult egy személygépkocsi pénteken, a késő esti órákban a 4-es számú főúton, a 280-as kilométernél, Nyíregyháza közelében. A balesetben senki nem sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit kerekeire visszaállították és a járművet áramtalanították.

Két személygépkocsi ütközött össze péntek éjszaka a 4-es számú főúton, Nyírpazony közelében. Az egyik jármű az ütközést követően az árokba csapódott és felborult. A balesetben hárman sérültek meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

A lerakódott égéstermék gyulladt meg egy családi ház kéményében péntek este Tiszaadonyban, az Árpád utcában. A mátészalkai hivatásos és a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt, a kémény kijavításáig az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak.

Kigyulladt egy lakatlan ház két helyisége és tetőszerkezete pénteken a késő esti órákban Tiszakerecsenyen, a Béke utcában. A mátészalkai hivatásos és a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés