Árokba hajtott az autó Pátyodon – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Árokba hajtott az autó Pátyodon – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: Szabó József / haromhatar.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. szeptember 23-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Árokba hajtott egy személygépkocsi szombat délelőtt a 49-es számú főúton, Pátyod belterületén, a Petőfi Sándor utcában. Személyi sérülés nem történt. A csengeri önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

har

Elektromos kapcsolószekrényben lévő frekvenciaváltó gyulladt ki szombat délelőtt Nyíregyházán, a Szent István utcában, az egyik közintézmény ötödik emeletén. A tűzoltók kiérkezésekkor már lánggal való égés nem volt, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a felhevült részeket visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Kigyulladt egy családi ház villanyóraszekrénye szombat délelőtt Nyírbátorban, az Alkotmány utcában. A város hivatásos tűzoltói egy darab kézi tűzoltó készülékkel oltották el a lángokat, majd értesítették az áramszolgáltatót. Személyi sérülés nem történt.

Szintén árokba hajtott két személygépkocsi is kisebb eltéréssel a 36-os számú főúton ,a 17-es kilométernél, Tiszavasvári közelében. A balesetben senki nem sérült meg. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Két személygépkocsi ütközött össze szombat este a 471-es úton, Nyírbátor közelében. A balesetben ketten könnyebben megsérültek. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés