Árokba hajtott egy autó Ibrányban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. március 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Árokba hajtott egy személygépkocsi szombat reggel Ibrányban, a Nagyerdő utcában. A jármű vezetője súlyosan sérült, őt a helyi önkormányzati tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Egy személygépkocsi két parkoló autónak ütközött szombat délután Fehérgyarmaton, a Tömöttvár utcában. A balesetben ketten könnyebben sérültek. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, illetve a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Tüzelőanyag és hulladék gyulladt ki szombat délután egy ópályi családi ház pincéjének a kazánházában, a Kossuth Lajos utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók teljes légzésvédelemben két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Az épületből három darab 11,5 kilogrammos PB gázpalackot is kihoztak, amelyek nem sérültek meg. A tűz a lakóházra nem terjedt át, személyi sérülés nem történt, az ott élő a fűtési rendszer helyreállításáig rokonokhoz költözött.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés