Árokba hajtott egy autó Nyírbátornál – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. május 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Árokba hajtott egy személygépkocsi szerdán reggel Nyírbátor és Nyírvasvári között. A balesetben senki nem sérült meg. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Egy hektár területen foltokban égett a száraz aljnövényzet szerdán délelőtt Nyíregyházán, az Ilona tanyán. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Összehordott gally és faapríték kapott lángra szerdán délután Rakamazon, a Szent István utcában. A nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

Egy tizenöt méteres fa az úttestre dőlt és forgalmi akadályt képzett szerdán délután Dombrád és Pátroha között. A cigándi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével számolták fel a kialakult helyzetet. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés