Árokba hajtott egy autó Piricse és Nyírbéltek között – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. március 28-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Több szabadtéri tűzesethez is riasztották szerdán a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Egy hektáros területen foltokban gyulladt meg az aljnövényzet szerdán délelőtt Fényeslitke és Komoró között. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Hasonló eseményeknél kellett a tűzoltóknak beavatkozniuk Gávavencsellőn, ahol egy lakóház udvarán lévő kerti égetésből a szomszédos telek egy része is lángra kapott, valamint Csengerben, ahol az erdő aljnövényzete gyulladt ki, valamint Kemecsén, az Ady Endre utcában és Dombrádon, ahol fél hektáros területen lángolt a száraz aljnövényzet. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi szerdán délben Piricse és Nyírbéltek között. A balesetben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a járművet kerekeire visszaállították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés