Árokba hajtott egy autó Újfehértónál – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. szeptember 1-jén történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Öt hektáros területen foltokban a száraz aljnövényzet gyulladt ki péntek délután Nyírtelek külterületén, Görögszálláson. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet az ott tartózkodók eloltották, a tűzoltók a területet átvizsgálták. Nyíregyházán, a Tüzér utcában az összehordott szemét égett, a város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.
Nagyméretű fenyőfa dőlt meg egy lakóház előkertjében, ami az épületet és a villanyvezetéket is veszélyeztette péntek délután Ibrányban. A város önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrész és dugólétra segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Vásárosnaményban, a Beregszászi úton egy nagyméretű fa az úttestre dőlt, a helyi önkormányzati tűzoltók szüntették meg a forgalmi akadályt.

Árokba hajtott egy személygépkocsi pénteken este a 4-es számú főúton, Újfehértó közelében. A balesetben egy ember sérült meg. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés