Árokba hajtott egy kisteherautó Újfehértón – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. október 31-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Az útról lesodródott, árokba hajtott és közúti akadályt képzett egy kisteherautó kedden délelőtt Újfehértón, a Tokaji utcában. A város önkormányzati tűzoltói a gépkocsit áramtalanították, majd drótkötél segítségével a forgalmi akadályt megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres melléképület kedden este Nyíregyházán, a Csemete utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét végzett.

Kigyulladt egy lakóházzal egybeépített melléképület és a lakóház tetőszerkezete szerdán reggel Kótajban, a Virág utcában. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Az épületből egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackot kihoztak, amelyet hőterhelés nem ért.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés