Árokba hajtott egy sofőr Balkánynál – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. szeptember 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Árokba hajtott egy személygépkocsi vasárnap délelőtt Pátyodon, a Petőfi Sándor utcában. A balesetben senki nem sérült meg. A csengeri önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd drótkötél segítségével a forgalmi akadályt megszüntették.

Szintén árokba hajtott, majd fának csapódott egy személygépkocsi a Balkányt és Nyíradonyt összekötő úton. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, ahol a járművet áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Lehasadt egy nagyméretű fa ága vasárnap délelőtt Záhonyban, a József Attila utcában, ahol a közlekedést akadályozta. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámok segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt.

Meglazult cserepek miatt riasztották a nyírbátori hivatásos tűzoltókat vasárnap délelőtt a város Gyöngyvirág utcájában, ahol azok veszélyt jelentettek az arra közlekedőkre. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a meglazult tetőfedő anyagokat kéziszerszámok és dugólétra segítségével visszarögzítették. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés