Árokba hajtott egy személygépkocsi Fényeslitkén – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. április 30-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap este Pócspetriben, a Magyi utcában. A balesetben ketten könnyebben sérültek. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A villanyoszlop megsérült, ezért értesítették a szolgáltatót, a helyreállítás idején 15 foigyasztási hely maradt átmenetileg áram nélkül.

Szalagkorlátnak ütközött és az oldalára borult egy személygépkocsi vasárnap este Nyírcsászári és Nyírmeggyes között. Személyi sérülés nem történt. A mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járművet áramtalanították, majd a kerekeire visszaállították.

Árokba hajtott egy személygépkocsi hétfőn hajnalban Fényeslitkén, a Kossuth utcában. A balesetben senki nem sérült meg. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés