Árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi Turicse közelében – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. április 30-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy hektár területen a száraz aljnövényzet kapott lángra hétfőn délben Őr külterületén. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Hasonló eseménynél kellett a nyíradonyi és a nyírbátori hivatásos tűzoltóknak beavatkozniuk Nyírbéltek határában, de Nyírcsaholyban is adott feladatot a nyárfás alatt begyulladt aljnövényzet oltása. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kerítésre dőlt egy nagyméretű fa hétfőn délelőtt Nyírturán, a Rákócsi utcában, ahol a gyalogosforgalmat akadályozta. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi hétfőn délelőtt Turicse közelében. A balesetben ketten sérültek meg. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés