Árokba hajtott és felborult egy mezőgazdasági vontató – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 29-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy lakóház kéményében a lerakódott korom égett szombat reggel Nyírbogáton, a Rákóczi Ferenc utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket kéziszerszámok segítségével eltávolították. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Két személygépkocsi ütközött össze szombat délelőtt a Pap település közelében, a Jékére vezető út elágazásánál. Személyi sérülés nem történt. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Árokba hajtott és oldalára dőlt egy kukoricát szállító mezőgazdasági vontató szombat délután Geszteréd és Ludastó között. A szakolyi önkormányzati és a geszterédi önkéntes tűzoltók drótkötél segítségével állították vissza kerekeire és húzták vissza az útra a szerelvényt. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés