Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi péntek délután az M3-as autópályán, a 226-os kilométernél, a Vásárosnamény felé vezető oldalon. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi péntek délután Tisztaberek belterületén, a Fő utcában. Személyi sérülés nem történt. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a kerekeire visszaállították.

Két esetben csapadékvíz eltávolításához kérték a tűzoltók segítségét péntek délután.
Nyíregyházán, a Városmajori utcában lévő oktatási intézmény alagsorába gyűlt össze nagy mennyiségű víz, míg szintén a szabolcsi megyeszékhelyen a Dugonics utca egyik lakóházának pincéjében adott feladatot a csapadékvíz eltávolítása a tűzoltóknak.

Faeltávolításokhoz is riasztották a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat péntek este.
Nyíregyházán, a Holló utcában egy 15 méter magas fa egyik nagyméretű ága hasadt le, amely veszélyeztette a járókelőket és egy távvezetéket. A megyeszékhely tűzoltói gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a veszélyhelyzetet. Nyíregyházán, a Csatorna utcában egy 8 méter magas fa borult az úttestre és elzárta a forgalmat, a város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés