Árokba sodródott és fának csapódott egy autó – Balesetek az elmúlt 24 órában

Árokba sodródott és fának csapódott egy autó – Balesetek az elmúlt 24 órában
© Fotó: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Nyíregyházán a Sóstói úton tehergépkocsival közlekedett egy 68 éves nyíregyházi férfi 2017. április 15-én 10 óra 50 perc körül Sóstófürdő felől a belváros irányába. A gépkocsivezető feltehetően figyelmetlensége és a nem megfelelő követési távolság miatt későn észlelte és összeütközött az előtte haladó, kanyarodási manőverbe kezdett személygépkocsival. A baleset következtében a teher- és a személygépkocsi sofőrjei 8 napon belüli könnyű sérüléseket szenvedtek.

Újfehértón a Toldi utcán közlekedett személygépkocsijával egy 64 éves helyi lakos 2017. április 15-én 16 óra 15 perckor. A járművezető a Toldi és a Debreceni út kereszteződésében figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát, nem biztosított elhaladási elsőbbséget és összeütközött a gyalog- és kerékpárúton kerékpárral közlekedő 15 éves újfehértói fiúval. Az ütközés következtében a kerékpáros felborult és nyolc napon belüli sérüléseket szenvedett.

A 41-es számú főúton Vásárosnamény felől Nyírmada irányába közlekedett személygépkocsijával egy 35 éves ófehértói férfi 2017. április 15-én 20 óra 15 perc körül. A 46. kilométerszelvényben az útmenti erdőből a jármű elé egy őz ugrott ki. A járművezető fékezett, a kormányt jobbra rántotta, aminek következtében az árokban sodródott és egy fának csapódott. A baleset következtében a járművezető nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

2

Kisvárdán a Somogyi Rezső úton közlekedett személygépkocsijával egy 29 éves ajaki nő 2017. április 15-én 16 óra 35 perc körül. A járművezető kanyarodási manőverbe kezdett, amelynek során feltehetően túlkormányozta a gépkocsit és egy lakóház kerítésének ütközött. A baleset következtében a gépkocsivezető nyolc napon belüli, míg 53 éves utasa nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

3

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés