Árokban végezte a kamion – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. október 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Árokba csúszott egy laminált padlókat szállító kamion szerdán délután az M3-as autópályán, a 227-es kilométernél, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a Nyíregyháza-Déli lehajtónál. A műszaki mentéshez a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a szerelvényt átvizsgálták, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. A jármű vezetőjét megfigyelésre kórházba szállították.

Lehasadt faág akadályozta a közlekedést szerdán délután Nyíregyházán, a Felhő utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók dugólétra és motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Árokba sodródott és felborult egy személygépkocsi csütörtök hajnalban a 4-es számú főúton, a 252-es és 253-as kilométernél, Újfehértó határában. A balesetben ketten sérültek meg, egyiküket az újfehértói önkormányzati tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A járművet áramtalanították, majd kerekeire visszaállították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés