Árokban végezte a nyíregyházi sofőr – Balesetek az elmúlt 24 órában

Árokban végezte a nyíregyházi sofőr – Balesetek az elmúlt 24 órában
© Fotó: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Nyíregyházán a Buji úton közlekedett gépkocsijával egy 30 éves nyíregyházi nő 2017. június 24-én 18 óra körül. A járművezető feltehetően nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett és egy egyenes útszakaszon áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és miközben jobbra visszakormányozta a gépkocsit lesodródott az úttestről és a jobb oldali vízelvezető árokba egy fatönknek ütközött és a tetejére borult.

n3874309_0

A baleset következtében a járműben utazó 3 éves és 1 éves gyermekek könnyű sérülést szenvedtek. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

n3874341

Tiszadob belterületén közlekedett kerékpárral egy 11 éves helybeli fiú 2017. június 24-én 18 óra körül. A gyermek az egyik kereszteződésben figyelmetlenül kezdte meg a balra kanyarodását, szándékát semmilyen módon nem jelezte és ennek következtében összeütközött a mögötte vele azonos irányba haladó gépkocsival. A baleset következtében a kerékpárral közlekedő gyermek könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Tiszavasvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés