Árokban végezte egy autó Dombrádon, Vásárosnaményban száraz fű égett – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Árokban végezte egy autó Dombrádon, Vásárosnaményban száraz fű égett – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. szeptember 20-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Árokba hajtott egy személygépkocsi szerdán délután Dombrádon, a Pátrohai úton. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. Személyi sérülés nem történt.

Felborult személygépkocsi műszaki mentéséhez riasztották szerdán este a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat, a Kálmánházát és Hajdúnánást összekötő úton, a 40-es kilométernél, ahol a tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd drótkötél segítségével a járművet kerekeire visszaállították. Személyi sérülés nem történt.

Leszakadt egy nagyméretű fa egyik ága, amely a közlekedést akadályozta szerdán este Ibrányban, a szeméttelep mellett. A város önkormányzati tűzoltói kéziszerszámok segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Összehordott száraz fű, szemét gyulladt meg csütörtök reggel Vásárosnaményban, a Széchenyi úton. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés