Árokban végezte egy kisbusz Kisvárdánál – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. október 28-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Az útról lesodródott és villanyoszlopnak ütközött egy rakomány nélküli nyergesvontató pénteken este Pátyodon, a Petőfi úton. Személyi sérülés nem történt. A csengeri önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. Mivel a villanyoszlop kitört értesítették az áramszolgáltatót, átmenetileg 70 fogyasztási helyen szünetelt az áramszolgáltatás.

Teljes terjedelmében égett egy hatvan négyzetméteres melléképület szombat hajnalban Nyíregyházán, a Csemete utcában. A város hivatásos tűzoltói három vízsugárral oltották el a lángokat, az épületből egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackot kihoztak. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. A tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálják.

Kerítésnek ütközött egy személygépkocsi szombaton Jánkmajtisosn, az Ady Endre utcában, ahol megpördült és végül az úttesten állt meg. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Árokba csapódott egy személygépkocsi szombat délután Záhony és Zsurk között. A balesetben egy ember sérült meg. A műszaki mentéshez a záhonyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a gépkocsit áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy kisbusz vasárnap hajnalban a 4-es számú főúton, Kisvárda és Ajak között. A jármű utasai közül három sérültet a kisvárdai hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki a roncsok közül, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés