Árokban végezték a kocsik – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Az úttestről lesodródott, majd az árokba hajtott egy magyar rendszámú személygépkocsi vasárnap délután Nyíregyháza és Nagykálló között
Az úttestről lesodródott, majd az árokba hajtott egy magyar rendszámú személygépkocsi vasárnap délután Nyíregyháza és Nagykálló között - © fotó: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. július 26-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Az úttestről lesodródott, majd az árokba hajtott egy magyar rendszámú személygépkocsi vasárnap délután Nyíregyháza és Nagykálló között. A járműben hárman utaztak, közülük ketten sérültek meg, egyikőjük a roncsok közzé szorult, őt a nyíregyházi hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki. A tűzoltók a járművet áramtalanították és a rendőrségi vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Egy személygépkocsi árokba csúszott vasárnap délután a 4-es számú főúton, a 252-es kilométernél, Újfehértó és Téglás között. A járműben két felnőtt és két gyermek utazott, mind a négyen sérültek. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap késő délután Nyíregyházán, az Orosi út és a Család utca kereszteződésében, majd az egyik jármű egy villanyoszlopnak ütközött. A balesetben ketten sérültek meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, az áramszolgáltató kiérkezéséig a helyszínt biztosították, majd az útakadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés