Bulvár, celeb

2008.12.24. 16:52

Topless Obama, Clinton, Putyin

<p>A világ három nagy formátumú politikusa közül egyértelműen Barack a legfittebb. <dia width="960" height="800" alt="Topless Obama, Clinton, Putyin 2008.12.24."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Topless_Obama__Clinton__Putyin_2008_12_24_/index.shtml , SERIE ,960,800)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Topless Obama, Clinton, Putyin 2008.12.24." /></a></dia></p>

Sejthető volt, hogy az elmúlt időszak megkeményítette Barack Obamat, hiszen Hilary Clintont és John McCaint is le kellett győznie. A nehéz feladatok a fizikumán is nyomot hagytak. Obama nem lezserkedik, nagyjából feszülnek az izmaiBarack valóban példát mutat a népnek, rendszeresen mozog, és ez nem csak egy pártszlogen, látszik rajta.

Az öltöny takar

Ugyanezt viszont már nem mondhatja el magáról Bill Clinton. 1993-ban, amikor még hivatalban volt, nagyon leeresztett, annyira ellöttyedt, hogy egyetlen izma sem látszott.

Hasonló a helyzet Vladimir Putyinnal is, akit tavaly nyáron kaptak le a paparazzok, amint az elnök valami nagyot akart kikapni a vízből. Talán ő még rosszabb állapotban van, mint Bill volt.

Úgy látszik, ha nincs éles helyzet, hajlamosak pocakot ereszteni a világ vezetői. Ezt azonban ritkán vehetjük szemügyre, hiszen ezek a férfiak még tán aludni is öltönyben járnak.

Kapcsolódó cikkek:

- 5perc.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!