szparika

2020.07.29. 08:08

Változást ígér a szakmai stáb

A Spartacus szurkolói ankéttal vezette fel a bajnoki szezont.

A Nyíregyháza Spartacus szombaton már bajnoki mérkőzést játszik az NB II.-ben, a klub ennek megfelelően kedden megtartotta a hagyományos, szezonindító szurkolói ankétját. A szurkolók megismerhették a szakmai stáb új tagjait, majd a régi-új vezetőedző, Gálhidi György vette át a szót.

– Nagy örömmel és várakozással tértünk vissza, szép emlékek fűznek a városhoz – mondta Gálhidi György.

Nehéz szezon vár ránk, mindjárt a rajt is nagyon nehéz lesz, hiszen jövő héten három meccset, ebből kettőt idegenben játszunk.

– Az NB II. megerősödött, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el. Hathetes felkészülést végeztünk, a minél jobb erőnlét megszerzésén volt a hangsúly, talán túl is lőttünk a célon, mert nehezen frissültek fel a játékosok, nem szoktak ilyen fajsúlyú munkához. Több összetételben játszattuk a csapatot, szerkezeti módosítás is volt. Még jobban megismertük a játékosokat, mindent próbáltunk begyakorolni védekezésben és támadásban is.

– Voltak olyan napok, amikor három edzésünk volt, becsülettel elvégeztük a munkát – ezek már Fodor Ferenc csapatkapitány szavai.

– Erőnlétileg biztosan nem lesz problémája a csapatnak. Taktikában nyilván időre lesz még szükség, sok játékos távozott és érkezett. Utóbbiak mindent megtettek azért, hogy beilleszkedjenek.

A szakmai stáb hivatalosan is bemutatta a csapat új igazolásait: Nikola Vasziljevicset, Papucsek Barnát, Jánvári Gábort, Farkas Aurélt, Hamed Yasint, Kalocsai Lászlót, Galambos Ádámot, valamint az utánpótlásból felkerült Trencsényi Bencét. Sándor István szakmai tanácsadó elmondta, a kollégáival együtt azzal a szándékkal kezdte meg a munkát, hogy megkavarják az álló vizet, ennek érdekében télen újabb változások várhatóak a csapatban, de az első évben az 5-6. hely megszerzése lehet a cél.

Az ankéton elhangzott, az előző szezon bérletei érvényesek maradnak az őszi idényre – erről további információkat klub honlapján találnak a napokban.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában