Asztalifoci következik

Papíron a Jánkmajtis vitte el a pálmát a labdarúgó megyei első osztályban – a harmadik helyen befutó Nyírmada levegőben lógó három pontja miatt azonban a vérbeli „ereszd el a hajam” bulira várni kell.

Mindenesetre a Nyírbélteket elkalapáló határmentiek momentán a táblázat tetején trónolva lesik a fejleményeket. Mármint azt, a Tiszavasvári ellen nyerő, majd – játékosok jogosulatlan szerepeltetésének következményeként – mégis vesztesnek ítélt, a döntést időközben megvétózó madaiak számára miként zárul az óvási ügy. Minerről a fehér asztal mellett határoznak.


Perdöntõ döntés
A megyei labdarúgó
szövetség versenybizottsága szerdán határoz
az ominózus fellebbezési ügyben, amely döntõ
mértékben befolyásolja a végeredményt.
Amennyiben a Nyírmada „visszakapja” az elvett három
pontot bajnokként zár, ellenkezõ esetben a Jánkmajtis
a befutó.

Ünnepeltünk, igaz, némileg visszafogottabban a szokásosnál, mert nem tekinthető hivatalosnak a sorrend – adott hangulatjelentést Czeglédi István, a Jánkmajtis edzője.

Emiatt nem tudtuk igazából elengedni magunkat, noha kijelenthető: a pályán elért eredmények mi nyertük ezt a bajnokságot!  Az utolsó fordulóban hoztuk a kötelezőt, tettük a dolgunkat, ami elégnek bizonyult a sikerhez. Sokan kérdezik, melyik osztályban indulunk a következő szezonban, erre azonban most képtelenség konkrét választ adni, annál is inkább, mivel még ez a bajnokság sem ért véget teljesen… Az biztos, a mendemondák ellenére csapat lesz, az viszont elképzelhető, hogy a keret összetétele változik.

Koncz Tibor –
hirdetés