Nyíregyháza hírei

2014.08.01. 12:56

Összefogás megyénkért-Együtt-PM sajtótájékoztató

Nyíregyháza – Ismeretlen tettes ellen megtettem a büntető feljelentést a nyíregyházi „tejmutyi” ügyben – jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján dr. Helmeczy László.

Nyíregyháza – Ismeretlen tettes ellen megtettem a büntető feljelentést a nyíregyházi „tejmutyi” ügyben – jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján dr. Helmeczy László. Az Összefogás megyénkért egyesület elnöke szerint a nyíregyházi iskolatej program közbeszerzésével kapcsolatban alapos a gyanú a hivatali visszaélésre, a költségvetési csalásra és az okirat hamisításra is.

– A meggymizéria bizonyította, hogy a megye gazdálkodódóinak érdekeit senki sem védi! Azután, hogy átalakították a területalapú támogatásokat, most újabb csapás éri a gazdákat, hiszen megszűnik Magyarországon az agrár-környezetgazdálkodási (AKG) támogatás, ami azt jelenti, több milliárd forinttól esnek el a termelők – említett egy másik témát Helmeczy László.

– Nyíregyházi Fröccs címmel újabb ingyenes, a nyíregyháziak pénzéből készült kampánykiadvány került a megyeszékhelyen élők postaládájába, melynek kiadója az önkormányzati tulajdonban lévő Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. – mondta Lövei Csaba, az Együtt Országos Politikai tanácsának tagja és hozzátette: nincs szükség ilyen „ajándékra”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!