Helyi közélet

2016.03.14. 14:23

Az utolsó fuvar közben érték tetten a rablót - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 13-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 13-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával folytat eljárást H. Zsolt 35 éves csengeri lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi összesen 1450 kilogramm tápsót tulajdonított el arról a helyi telepről, ahol dolgozott. A gyanúsított 2016. március 14-ére virradó éjszaka a nála lévő kulccsal ment be a telephelyre, és autójával több fordulóban szállította el az 58 zsákot. A rendőrök az utolsó fuvar közben érték tetten a férfit, a lopási kár a lefoglalással megtérült.

A Nagykállói Rendőrőrs járőrei 2016. március 13-án Kállósemjénben fogták el és vették őrizetbe B. László 27 éves helyi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék kábítószerrel visszaélés vétség elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai ugyanezen a napon Máriapócson szintén törvényszéki elfogatóparancs alapján vették őrizetbe B. Tamás 34 éves helyi lakost.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában