Asztalitenisz – Szoros meccsek, döntetlenekkel

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz csapatbajnokságok: Az NB I-es nyírbátori és az NB II-es vásárosnaményi csapat is ikszelt, szűken nyertek a nyíregyháziak, szoros csatában veszítettek a kisvárdaiak.

NB I, férfi

Nyírbátori ASE–Jászkun Volán SC 9–9

Végig vezetett a kicsit tartalékosan felálló nyírbátori csapat, de az utolsó mérkőzéseket sajnos nem tudta megnyerni, így elmaradt a győzelem. Az elkövetkezendő mérkőzéseken kell pótolni a kieső egy pontot. Győztek: Németh J. 3, Tóth G., Molnár D. 2-2, Kiss Zs. és a Kiss Zs., Molnár D. páros 1-1.

NB II, férfi

Vásárosnaményi SZSE–Mezőtúri AFC 9–9

Fordulatos, változatos mérkőzésen az elején a naményiaknak kellett kapaszkodniuk, a végjátékban viszont ők álltak közelebb a győzelemhez – a végeredmény összességében igazságos. Gy.: Tuckanjuk 3, Mágocsi, Szilágyi Z., Sztoj 2-2.

DVTK-Volán II–Nyírmadai ISE 13–5

A végeredmény sima összecsapásra utal, ám valójában három és fél órás nagy küzdelem alakult ki a felek között, a Nyírmada helyenként megnehezítette esélyesebb ellenfele dolgát. Gy.: Szabó S., Paszternák, Pacuk P., a Szabó S., Nagy A. és a Paszternák, Pacuk P. páros 1-1.

NB III

Trió-Maxi-Szacsa Nyíregyháza SE–Debreceni ASE 10–8

Nagy küzdelemben, hosszú mérkőzések után alakult ki a végeredmény, Németh Tamás stabil teljesítménye mellett Szák Áron vesztes állásból szerzett győzelme is kellett a nyíregyházi sikerhez az őszinél erősebb összetételben szereplő debreceniek ellen. Gy.: Németh T. 4, Joó Z., Szák 2-2, Zolcsák és a Németh T., Zolcsák páros 1-1.

Fehérgyarmati VSE–Hajdúszoboszlói AK 5–13

A gyarmatiak számára ennyi volt a mérkőzésben az élcsapatok közé tartozó Szoboszló ellen. Gy.: Bartha M. 3, Garda I. 2.

Várda ASE–Tiszaújvárosi SC 8–10

A nagyszerűen teljesítő Újvári István vezérletével már-már a kisvárdaiak kezében volt a győzelem, de a végén, 8–7-es vezetést követően, balszerencsés körülmények között az egy pont is elúszott. Gy.: Újvári 3, Márföldi 2, Varga P., Pokol P. és a Márföldi, Varga P. páros 1-1.

Pataki ASC–Útfestők-Apagy SE III 4–14

Fodor Géza és Zachár Sándor hibátlan teljesítménye mellett a többiek is hozzátették a magukét a meccshez, így az apagyiak részéről fölényes és megérdemelt papírforma-győzelem született. Gy.: Fodor G., Zachár 4-4, Budai P., Németh F. 2-2, a Fodor G., Zachár és a Budai P., Németh F. páros 1-1.
hirdetés