Átadták a Barabásnál elfogott vietnámiakat az ukrán hatóságoknak

Átadták a Barabásnál elfogott vietnámiakat az ukrán hatóságoknak
© Fotó: police.hu
Barabás – Illegálisan léptek be Magyarország területére a külföldiek, akiket a rendőrök Barabás és Gelénes között tartóztattak fel.

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2018. november 15-én 2 óra 50 perc körül Barabás és Gelénes között elfogtak négy határsértőt. A magukat vietnámi állampolgároknak valló külföldiek, köztük két felnőtt és két gyermek, a helyszínen magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni. A rendőrök az illegális migránsokat idegenrendészeti eljárás lefolytatása érdekében előállították a határrendészeti kirendeltségre. A külföldi határsértőket, akik az eljárás adatai szerint illegálisan léptek be Magyarország területére, kiutasították, majd 2018. november 16-án átadták az ukrán határőrizeti szerv képviselőinek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Barabás - A Barabási Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2018. november 15-én 2 óra 50 perc körül Barabás és Gelénes között elfogtak négy határsértőt. A magukat vietnámi állampolgároknak valló külföldiek, köztük két felnőtt és két gyermek, a helyszínen magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét ...
hirdetés